hemböcker  artiklarrekommenderatbiografikontakt
Bild

Brevbäraren som försvann

Det här är min senaste bok. Den handlar om Bosse Jansson som försvann i april 1976 från sin lägenhet på Folkungagatan i Stockholm. Han har inte synts till sedan dess. Plånbok, nycklar, pass var kvar i lägenheten. Spekulationerna har varit många. Jag vänder och vrider på frågorna, reser i hans fotspår, tar mig tillbaka till den tid som var då.
Läs mer här
Mellan den 23 mars och 17 maj skrev jag dagbok. Den började en måndagsmorgon i tvättstugan och slutade med söndagsmiddag på Harvest. Däremellan skrev jag om arbetet med nästa bok och artiklar som skulle skrivas, om böcker jag läste, musik jag lyssnade på och presskonferenser jag besåg digitalt, mat jag handlade och tillagade och åt, distanserade möten med barn och vänner, elever och studenter. Det var en sällsam tid. Publicerades på Gazzine.
Läs den här
© KREATIWEBB FORM NINNI OLJEMARK   


Välkommen till min hemsida. Här kan du läsa utdrag
ur mina böcker, artiklar jag publicerat, få tips på
sådant jag gillar och så något om detta med att skriva.
En höstdag satt vi i baksätet på en liten bil. Det var alldeles för många i baksätet. Våra ben rörde vid varandra. Hej, sa han. Min vänstra sida brann. Jag kan känna trycket från hans kropp, alla våra kläder mellan oss. Jag har försökt skriva om det här i trettio år.
Sarah Manguso