hemböcker  artiklarrekommenderatbiografikontakt
Bild

DIPLOMATEN

Min senaste bok Diplomaten handlar om Sverker Åström, den klarast lysande stjärnan i svensk diplomati under det kalla kriget. Trots det förblev stora delar av hans liv höljda i dunkel vilket triggade reportern i mig. Det började när jag arbetade med Fallet Wennerström men där fanns mer. Raoul Wallenberg dök upp, Dag Hammarskjöld, 30-talets Tyskland och så fortsatte det.
Läs mer här
Fredagen den 8 februari deltar jag i ett seminarium i Uppsala under rubriken "Vem bär ansvaret för det offentliga samtalet?" med bland andra Henrik Berggren, Anna Jungstrand, Ola Larsmo, Sverker Sörlin och Elisabeth Åsbrink. Humanistiska teatern. Börjar klockan 9,15 och håller på hela dagen. Öppet för att alla hågade.
Läs mer här!
© KREATIWEBB FORM NINNI OLJEMARK   


Välkommen till min hemsida. Här kan du läsa utdrag
ur mina böcker, artiklar jag publicerat, få tips på
sådant jag gillar och så något om detta med att skriva.
Början är dålig tyckte Nettan, Helga sa att mitten är enformig, R ansåg att slutet är för långt och förlagslektören skriver att det är ett helgjutet verk (dvs ’helstöpt’ skriver hon för hon är danska men jag förstår). Utmärkt, det är vad jag menar med att omdömena väger upp varandra så att jag kan göra som jag själv tycker.”
Gun-Britt Sundström