hemböcker  artiklarrekommenderatbiografikontakt


Välkommen till min hemsida. Här kan du läsa utdrag ur mina böcker, artiklar jag publicerat, få tips på sådant jag gillar och så något om detta med att skriva.

MAJ 2017

Hinner tyvärr inte lägga in så mycket nytt på hemsidan på grund av arbetet med boken jag hoppas skriva klart under sommaren, med utgivning hösten 2018. Inga nya reportage, inga understreckare, inte ens några nya rekommendationer till hemsidan. Boken har arbetsnamnet "Diplomaten". Just nu, denna kyliga morgon i maj, försöker jag hitta en väg in i ännu en berättelse om spionöversten Stig Wennerström. Det finns en koppling mellan "Diplomaten" och honom, kanske alldeles oskyldig.

I sommar leder jag i alla fall två skrivarkurser på Fridhems folkhögskola:
Att skriva sakprosa 26–30 juni
Att skriva en bok (sakprosa) 31 juli–4 augusti

Läs mer här!
© KREATIWEBB FORM NINNI OLJEMARK   


Att skriva är motsatsen till att finna sig själv. Att skriva är att finna någon annan. Att skriva är att släppa fram någon annan, någon som skiter i din sociala status, någon som ger blanka fan i dina framgångar och/eller nederlag. Att skriva är att lämna sina personliga hänsynstaganden bakom sig för att därigenom slå hål på inspirationens fördämningar. Du glömmer dig själv. Du skriver!”
Stig Sæterbakken