hemböcker  artiklarrekommenderatbiografikontakt
NY HEMSIDA

För snart tio år sedan skaffade jag mig en hemsida för att berätta om böckerna jag skrivit, samla mina reportage och artiklar, skriva om böcker, filmer, musik jag gillar och så något om detta med att skriva. Ninni Oljemark formgav den och Eva Risinger byggde den med den äran. Det har varit ett nöje att pula med den genom åren, om än med viss ansträngning. Det har varit ett nöje att få kontakt med personer som läst och reagerat på något. Jag har kunnat göra reklam för mina skrivarkurser och annat.
Hemsidan funkar dock inte i telefonen. Det var inget större problem för tio år sedan men det har blivit ett problem nu när telefonen spelar en så stor roll i våra liv. Därför har jag bett Eva att bygga om hemsidan från grunden, vilket är den enda möjligheten. Det har hon snart gjort. Snart har hon också lyckats lära mig att hantera alla spakarna. Strax efter nyår ska allt vara klart, inshallah. Snygg blir den, jag lovar.
Innehållet blir i stort sett detsamma med ständigt nya påfyllnader. Kanske kommer jag också att berätta lite om böckerna under arbete, dagboksanteckningar eller så. Jag samlar mig.
Hörs & ses.

© KREATIWEBB FORM NINNI OLJEMARK   


Välkommen till min hemsida. Här kan du läsa utdrag
ur mina böcker, artiklar jag publicerat, få tips på
sådant jag gillar och så något om detta med att skriva.
Jag anser att en betydande bok bör ge läsaren flera erfarenheter, och en känsla av utmattning mot slutet. Man lever flera liv medan man läser den. Författaren borde också göra det. Utan att konstra till det bör han vara medveten om sig själv som läsare och medan han skriver då och då ta ett steg åt sidan och säga till sig själv: Om jag nu bara läste boken, skulle jag tycka om den här delen?”
William Styron